Energibesparing tillsammans med Slite El

Din elektriker är en väg till energibesparing

Framtidens krav på hållbarhet och stora behov av fossilfri el innebär att alla, privatpersoner såväl som företag och bostadsrättsförening, behöver använda el och värme smartare. En de viktigaste uppgifterna, förutom elinstallationer, en elektriker har idag är att kunna ge hjälp och råd om energianvändning. Genom att ta långsiktiga beslut för ditt elsystem och fundera på vilken typ av uppvärmning som tjänar både framtiden och dina behov bäst, kan du få en mer effektiv användning.

Det handlar om hur stort behov du har av el, och hur det kan utvecklas, samt om du kan tillföra mer miljövänlig uppvärmning som också kan sänka din förbrukningskostnad. Det kan vara installation av en luftvärmepump, laddbox till elbil eller att installera en solcellsanläggning som förser ditt hem med grön energi. Hos oss får du en elektriker som kan vara ett tryggt bollplank och följer utvecklingen inom uppvärmning och elförsörjning.

Hitta vägar till optimal energianvändning

En bättre energianvändning handlar självklart om smarta val av uppvärmningskällor, ett elsystem med kapacitet – men också att du är smart när du använder din el. Automatiska funktioner och reglerteknik är en bättre hjälp än vad många tror när det handlar om att undvika att lampor står på när de inte används, och att sänka värmen nattetid i företagslokaler eller i bostadsföreningens tvättstuga kan snabbt ge stora besparingar.

Idag kan du bygga upp rutiner och flöden som gör att värme och el optimeras smidigt och enkelt. Till exempel att sänka värmen under vissa perioder på dygnet eller eller passa på att ladda elbilen under natten.  Det finns en mängd olika lösningar – vi hjälper till att hitta de som passar dig.

Kontaktuppgifter

​​​​​​​
​​​​​​​Telefon: 0498-65 25 20
E-post:  jonas@sliteel.com