Elinstallationer till nya hus, hem och fastigheter på Gotland

En elpartner som tar höjd för framtiden

Stort, smått, komplicerat eller hyfsat enkelt – vid nybyggnation är det alltid viktigt att du får ett elsystem och dragning av el som ger flexibilitet och kapacitet för framtiden. Slite El hjälper dig både med projektering och själva installation av elen när du vill bygga nytt hus, nytt kontor eller som el-leverantör i stora byggprojekt. Hos oss finns kunskap om dagens tekniska nyheter, utveckling och vilka faktorer som kan vara viktiga för just dig att ta hänsyn till när det är dags att installera elen i en ny byggnad. Det handlar både om elektrisk kapacitet, men också förståelse för hur huset eller byggnaden ska användas och vilka krav på belysning, smarta funktioner, uppvärmning som det innebär.

Solceller, elbilsladdning och ett smart hem vid nybyggnation

Att installera ett nytt elsystem och elanläggning betyder en rad frågor och ställningstagande kring behov, flexibilitet och funktionalitet. Idag är tillgången på el och värme viktiga frågor för både privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar – och framtiden kommer att innehålla större krav på smart och hållbar användning. Slite El hjälper dig att analysera behoven och ta fram en lösning. Tillsammans med lång erfarenhet inom solcellsinstallation och bred kompetens om hur smarta funktioner i ett hus kan hjälpa till att ge en effektiv energiförbrukning får du hjälp att ta bra beslut. De ger inte bara installationer som är trygga, säkra och fyller de behov du har idag, utan också ett elsystem och en elanläggning som har kapacitet även i framtiden.

Slite El är en elpartner i alla byggprojekt

Är du bygg- eller fastighetsföretag och letar efter en lokal el-partner på Gotland? Då är du varmt välkommen till oss. Idag är både stora och mindre byggföretag våra kunder, och du får en rutinerad samarbetspartner som är van att projektera och utföra det mesta inom elinstallation. Att bidra till en smidig och effektiv byggprocess är självklart och genom att vi är en del av Elkedjan så har du en trygg elpartner som arbetar med effektiva och smarta lösningar.

Välkommen till Slite El!Kontakta oss för offert:

Telefon: 0498-65 25 20
E-post:  jonas@sliteel.com