Installationer som håller för framtiden

Elektriska elinstallationer utan genvägar

Du får förmodligen inte det billigaste priset av oss. Med du får en skräddarsydd lösning. Du får en elinstallation som utgår efter ditt hem och ditt elsystem och där kvalitet alltid står i centrum. Under projektets gång får du löpande avstämningar och en leverantör som tar ansvar för arbetet, håller tider och lämnar både garantier, snygga kopplingar, snygga monteringar och städar efter sig. Du får också en hantverkare och leverantör som ställer frågor och tänker långsiktigt i den installation som ska göras. Vare sig om det är ett mindre jobb eller ett mer omfattande, ser vi till så ditt hems, företags eller bostadsrättsförening elsystem alltid har plats för flexibilitet och möjligheter. Att välja lösningar som håller idag, men också fungerar för framtida elbehov gör stor skillnad i längden. Fråga oss, så berättar vi mer!

Installation, el-service och el-reparation på Gotland

Slite El arbetar över hela ön med både felsökning och nyinstallationer såväl som el-service och reparationer. Är det dags att renovera köket eller du vill installera ett härligt SPA-bad hjälper vi dig gärna med att dra el och lösa alla installationsarbeten. Har du en äldre bostad där det är dags att renovera el får du en partner som ger kloka råd om hur du kombinerar uppvärmning och exempelvis smarta hem med renoveringen. Våra elektriker har både kunskap och erfarenhet att ta oss an de utmaningar som man står inför när ett gammalt kalkstenshus behöver få ett hållbart och säkert elsystem.

Som privatperson har du alltid ett ansvar för elsäkerheten i de fastigheter du äger; regelbunden service tillsammans med installationer som är gjorda av kunniga hantverkare är en av de viktigaste försäkringarna du kan ge ditt hus. Att koppla el själv är i princip aldrig en bra idé, och av oss får du hjälp och säkra installationer – oavsett hur litet jobbet är. Du tjänar alltid på att använda en ESA-certifierad elektriker

Funderar du på vad elinstallationen kostar?

Det allra enklaste är att ställa en fråga till oss. Varje uppdrag är unikt och har sina unika förutsättningar, vilket påverkar hur långt tid installationen tar eller var som behöver göras. För oss är det viktigt att hitta den bästa lösningen, som både löser ditt problem idag och håller på lång sikt. Med det sagt – vi hjälper dig med både stora och små uppdrag – som att vara en helhetspartner vid nybyggnation eller att snabbt och enkelt byta ett trasigt uttag i sommarhuset. 

Slite El är en del av Elkedjan

Som medlemsföretag i Elkedjan kan vi garantera dig ett stort utbud av elmaterial och produkter som är noga testade och utvalda. Det ger oss också tillgång till nyheter inom teknik, miljö och hållbarhet som rör utvecklingen inom energi och el. Elkedjan är en sammanslutning av elföretag som arbetar för säkra, snygga och trygga elinstallationer. Tillsammans delar vi erfarenhet, kunskap och kan tillsammans öka kompetensen. Det är så riktiga elektriker arbetar, så att du kan få den optimala lösningen för dig, oavsett om du är privatperson eller ett företag.


Solcellsanläggningar

20160520 104409 1 DSC 0873 2 installation11installation21installation31Wallier2

Boka en elektriker:

​​​​​​​
Telefon: 0498-65 25 20
E-post:  jonas@sliteel.com